Contact met icttrainingen.nl

Training: Oracle® Database 11g: New Features for Administrators Release 2 (exam 1Z0-050)

Oracle® Database 11g: New Features for Administrators Release 2 (exam 1Z0-050)
Meer afbeeldingen
€399,00
(€482,79 incl. btw)
0 stars 

In deze Oracle® training / cursus leert u de nieuwe features kennen van de Oracle database 11g release 2. Deze training brengt u volledig op de hoogte van de belangrijkste nieuwe features van de Oracle database 11g release 2. Ook leert u hoe u naar deze versie kunt upgraden. Tevens wordt u voorbereid op het Oracle 11g upgrade examen 1Z0-050.

De verbeteringen in deze 11g versie hebben onder andere betrekking op de installatie en upgrademogelijkheden, de opslag, de beveiliging, automatische SQL tuning, performance verbeteringen en verbeteringen aan RMAN.

Uw resultaat

U kent de nieuwe features van Oracle database 11g release 2 en bent in staat deze succesvol toe te passen. Tevens bent u voorbereid op Oracle examen 1Z0-050.

Doelgroep

DBA's, administrators, database designers, support engineers die hun kennis van de Oracle database willen upgraden naar versie 11g release 2 en/of het Oracle examen 1Z0-050 willen halen. Dit examen is bedoeld voor diegene die hun OCP certificering op 10g willen upgraden naar een OCP certificering op 11g.

Inhoud Oracle 11g training

De training / cursus Oracle Database 11g: New Features for Administrators Release 2 is opgebouwd uit verschillende lessen:

Benodigde voorkennis

U heeft praktijkervaring als DBA / administrator met een eerdere versie van de Oracle database. Bij voorkeur met versie 10g. Wilt u examen 1Z0-050 doen? Dan moet u in het bezit zijn van een OCP certificering op Oracle database 10g.

Vragen stellen aan een docent

In deze training is het mogelijk om, via de mail, vragen te stellen aan een gecertificeerde trainer. U stelt de vragen in het Engels.

Trainingsvorm online training / e-learning

Bij icttrainingen.nl leert u via ons innovatie leerconcept: Social Learning. Hoogwaardige online e-learning trainingen gecombineerd met een online kenniscommunity voor een optimale leerervaring. U kunt na uw bestelling direct online starten. Alle trainingen zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk.

> Meer informatie

E-learning

E-learning is een interactieve digitale trainingsvorm. Deze trainingsvorm stelt u in staat om in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt de training te volgen. Het enige dat u nodig heeft is een PC met internettoegang.

Onze E-learning trainingen zijn volledig zelfstandig. U heeft dus geen aanvullende zaken als boeken en dergelijke nodig. Alles wat nodig is voor het succesvol afronden van de training en het eventueel bijbehorende examen is opgenomen in de E-learning training.

Meer informatie over E-learning.

Online kennis community

Tijdens en na uw training heeft u onbeperkt toegang tot de online kennis community. Binnen deze community staat het delen van kennis centraal. U vindt er achtergrondinformatie, artikelen door experts, informatieve filmpjes en discussies voor en door ICT experts. We nodigen u van harte uit deel te nemen aan deze expert community.


Certificaat van icttrainingen.nl

Na het succesvol afronden van uw training ontvangt u altijd een certificaat van icttrainingen.nl als bewijs dat u de training met succes heeft gevolgd. Dit certificaat kunt u eenmalig, na afronding van de training, zelf genereren en downloaden.

Voorstel of advies op maat?

Bent u op zoek naar een volledig opleidings- en/of certificeringstraject voor uzelf of uw medewerkers? Of wilt u graag een advies op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

- Oracle en Java zijn geregistreerde merken van Oracle en/of aan haar gelieerde partijen. Deze training is een officieel door Oracle geautoriseerde e-learning.

Tags: Oracle
 
Stel een vraag over deze training

Wij bieden, naast de training, diverse extra leermiddelen aan. Wanneer u zich gaat voorbereiden op een officieel examen dan raden wij aan om ook de extra leermiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij deze training. Tijdens het bestelproces wordt u gevraagd welke optionele leermiddelen u wilt toevoegen aan uw training.

Examentraining (proefexamens)

In aanvulling op deze training kunt u een speciale examentraining aanschaffen. De examentraining bevat verschillende proefexamens die het echte examen dicht benaderen. Zowel qua vorm als qua inhoud. Dit is de ultieme manier om te testen of u klaar bent voor het examen. U kunt deze examentraining optioneel meebestellen door na het klikken op de "bestel" button de optie "Examentraining" op "Ja" te zetten. Lees hier meer over deze examentraining:


Examen via Pearson VUE

Na afronding van uw training kunt u uzelf inplannen voor het examen. U kunt uw examen boeken via Pearson VUE.

> Meer informatie

Het voordeel van uw examen boeken via Pearson VUE is dat u zelf bepaalt waar en wanneer u uw examen doet. Met meer dan 30 beschikbare examenlocaties is er altijd een locatie bij u in de buurt.

Onze examenpartner geeft, namens de certificeringspartij, een origineel certificaat uit. U krijgt dus altijd een geregistreerd en internationaal erkend certificaat.

De kosten van het examen zijn niet inbegrepen in de prijs van de training. U vindt de actuele examenprijzen op de website van onze examenpartner.

 

Prijzen beschikbare opties

 • Examentraining: €99,00
 • Cursusduur24 uur
 • CertificeringOracle
 • Examen/CertificaatExamen 1Z0-050
 • TaalEngels
 • Online toegang6 maanden
 • Toegang tot docentJa
 • LeervormenInstructie video, Demonstratie video, Kennistesten, Simulatie oefeningen
 • Examen viaPearson VUE
 • Ondersteunde besturingssystemenWindows, Mac OS, Linux
 • Certificaat van deelnameJa
 • Inbegrepen dienstverleningTechnisch support, Kenniscommunity, Cursistenbeheer, Voortgangsrapportage basis, 24/7 online toegang
 • Oracle
 • Ondersteunde browsersInternet Explorer, Firefox, Chrome, Safari

Klant recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven.
U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen schrijven.

Demo video van training
Afbeeldingen van training
Waarom Icttrainingen.nl?

 • Direct starten
 • 24/7 flexibel leren
 • Grootste aanbod
 • Certificeringsgericht
 • 80% goedkoper
 • Interactieve lesstof
 • Uw eigen Academy
 • Uitgebreid support

 Lees alle voordelen >>

Veilig betalen bij Icttrainingen.nl

Bestelproces

 1. Training kiezen
 2. Inloggen of registreren
 3. Bestelling bevestigen
 4. Betalen of een factuur
 5. De training online (laten) starten
Details van het bestelproces >>

Klantervaringen

Lees hier meer over de ervaringen van onze zakelijke en particuliere klanten. Klantlogo's icttrainingen.nl

Gerelateerde kennis:

> Video: Oracle 11g linux installation
> Artikel: Dol op overtypen?
> Video: Wat is de Oracle SOA Suite


* Sommige kennis is alleen toegankelijk voor leden.