Contact met icttrainingen.nl

Training: Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks (exam 642-832 TSHOOT)

Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks (exam 642-832 TSHOOT)
Meer afbeeldingen
€389,00
(€470,69 incl. btw)
0 stars 

Deze Cisco CCNP training / cursus richt zich op het onderhouden en troubleshooten van complexe, op Cisco gebaseerde, netwerken. U krijgt inzicht in tooling die u hierbij kunt gebruiken. Ook krijgt u handvaten aangereikt om, ITIL compliant, het onderhoud van uw netwerk te plannen en uit te voeren.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het troubleshooten van VLAN's, EIGRP, STP, SVI's, OSPF, NAT, PAT, Wireless integration en VoIP integration. Ook is er uitgebreid aandacht voor het oplossen van performance problemen op verschillende vlakken.

Let op: dit examen is op 29 januari 2015 voor het laatst te behalen. Het examen behoudt wel zijn waarde.

Uw resultaat

Na het volgen van deze training bent u klaar om het Cisco certificeringsexamen 642-832 met succes af te ronden. Dit is één van de drie benodigde examens voor het behalen van het Cisco CCNP certificaat. Met dit certificaat toont u aan dat u over gevorderde kennis beschikt om complexe Cisco netwerken te implementeren en te beheren.

Doelgroep

Netwerkbeheerders van een Cisco netwerk die het internationaal erkende certificaat Cisco Certified Network Professional (CCNP) willen behalen.

Inhoud CCNP TSHOOT training

De training / cursus Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks is opgebouwd uit verschillende lessen:

Benodigde voorkennis

U bent in het bezit van een geldige CCNA of een CCIE certificering. Tevens heeft u minimaal 1 jaar praktijkervaring in het beheren van, op Cisco gebaseerde, netwerken.

Vragen stellen aan een docent

In deze training is het mogelijk om, via de mail, vragen te stellen aan een gecertificeerde trainer. U stelt de vragen in het Engels.

Trainingsvorm online training / e-learning

Bij icttrainingen.nl leert u via ons innovatie leerconcept: Social Learning. Hoogwaardige online e-learning trainingen gecombineerd met een online kenniscommunity voor een optimale leerervaring. U kunt na uw bestelling direct online starten. Alle trainingen zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk.

> Meer informatie

E-learning

E-learning is een interactieve digitale trainingsvorm. Deze trainingsvorm stelt u in staat om in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt de training te volgen. Het enige dat u nodig heeft is een PC met internettoegang.

Onze E-learning trainingen zijn volledig zelfstandig. U heeft dus geen aanvullende zaken als boeken en dergelijke nodig. Alles wat nodig is voor het succesvol afronden van de training en het eventueel bijbehorende examen is opgenomen in de E-learning training.

Meer informatie over E-learning.

Online kennis community

Tijdens en na uw training heeft u onbeperkt toegang tot de online kennis community. Binnen deze community staat het delen van kennis centraal. U vindt er achtergrondinformatie, artikelen door experts, informatieve filmpjes en discussies voor en door ICT experts. We nodigen u van harte uit deel te nemen aan deze expert community.


Certificaat van icttrainingen.nl

Na het succesvol afronden van uw training ontvangt u altijd een certificaat van icttrainingen.nl als bewijs dat u de training met succes heeft gevolgd. Dit certificaat kunt u eenmalig, na afronding van de training, zelf genereren en downloaden.

Voorstel of advies op maat?

Bent u op zoek naar een volledig opleidings- en/of certificeringstraject voor uzelf of uw medewerkers? Of wilt u graag een advies op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Tags: Cisco
 
Stel een vraag over deze training

Wij bieden, naast de training, diverse extra leermiddelen aan. Wanneer u zich gaat voorbereiden op een officieel examen dan raden wij aan om ook de extra leermiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij deze training. Tijdens het bestelproces wordt u gevraagd welke optionele leermiddelen u wilt toevoegen aan uw training.

Examentraining (proefexamens)

In aanvulling op deze training kunt u een speciale examentraining aanschaffen. De examentraining bevat verschillende proefexamens die het echte examen dicht benaderen. Zowel qua vorm als qua inhoud. Dit is de ultieme manier om te testen of u klaar bent voor het examen. U kunt deze examentraining optioneel meebestellen door na het klikken op de "bestel" button de optie "Examentraining" op "Ja" te zetten. Lees hier meer over deze examentraining:


LiveLab

Als extra mogelijkheid bij deze training kunt u een LiveLab toevoegen. U voert de opdrachten uit op de echte hardware en/of software die van toepassing zijn op uw Lab. De LiveLabs worden volledig door ons gehost in de cloud. U heeft zelf dus alleen een browser nodig om gebruik te maken van de LiveLabs. In de LiveLab omgeving vindt u de opdrachten waarmee u direct kunt starten. De labomgevingen bestaan uit complete netwerken met bijvoorbeeld clients, servers, routers etc. Dit is de ultieme manier om uitgebreide praktijkervaring op te doen. U kunt dit LiveLab optioneel meebestellen door na het klikken op de "bestel" button de optie "LiveLab" op "Ja" te zetten. Lees hier meer over dit LiveLab:


Als u het LiveLab direct meebesteld met uw training, dan ontvangt u een korting van € 30,00 op uw LiveLab.

Examen via Pearson VUE

Na afronding van uw training kunt u zichzelf inplannen voor het examen. U kunt optioneel direct een examenvoucher meebestellen of zelf uw examen boeken via Pearson VUE.

> Meer informatie

Het voordeel van uw examen boeken via Pearson VUE is dat u zelf bepaalt waar en wanneer u uw examen doet. Met meer dan 30 beschikbare examenlocaties is er altijd een locatie bij u in de buurt.

Onze examenpartner geeft, namens de certificeringspartij, een origineel certificaat uit. U krijgt dus altijd een geregistreerd en internationaal erkend certificaat.

De kosten van het examen zijn niet inbegrepen in de prijs van de training. Optioneel kunt u direct een examenvoucher meebestellen. Met een examenvoucher kunt u zichzelf voor het examen inschrijven.

 

Prijzen beschikbare opties

 • Examentraining: €99,00
 • LiveLabs: €119,00
 • Cursusduur30 uur
 • CertificeringCCNP
 • Examen/CertificaatExamen 642-832
 • TaalEngels
 • Online toegang6 maanden
 • Toegang tot docentJa
 • LeervormenInstructie video, Demonstratie video, Kennistesten, Simulatie oefeningen
 • Examen viaPearson VUE
 • Ondersteunde besturingssystemenWindows, Mac OS, Linux
 • Certificaat van deelnameJa
 • Inbegrepen dienstverleningTechnisch support, Kenniscommunity, Cursistenbeheer, Voortgangsrapportage basis, 24/7 online toegang
 • Cisco
 • Ondersteunde browsersInternet Explorer, Firefox, Chrome, Safari

Klant recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven.
U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen schrijven.

Demo video van training
Afbeeldingen van training
Waarom Icttrainingen.nl?

 • Direct starten
 • 24/7 flexibel leren
 • Grootste aanbod
 • Certificeringsgericht
 • 80% goedkoper
 • Interactieve lesstof
 • Uw eigen Academy
 • Uitgebreid support

 Lees alle voordelen >>

Veilig betalen bij Icttrainingen.nl

Bestelproces

 1. Training kiezen
 2. Inloggen of registreren
 3. Bestelling bevestigen
 4. Betalen of een factuur
 5. De training online (laten) starten
Details van het bestelproces >>

Klantervaringen

Lees hier meer over de ervaringen van onze zakelijke en particuliere klanten. Klantlogo's icttrainingen.nl

Gerelateerde kennis:

> Video: OSI Reference Model
> Video: FREE CCNA Practice Exams


* Sommige kennis is alleen toegankelijk voor leden.